Ajankohtaista, Henkilökunta, Kankaanpään A-koti, Perhekuntoutus, Uutiset

Perhetyöntekijä: Tervetuloa osaksi Kankaanpään A-kodin tiimiä

Olisiko unelmasi päästä osaksi A-kodin mukavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa! Haemme PERHETYÖNTEKIJÄN sijaista ajalle 1.1.2022–28.2.2023 – mahdollisesti myös pitempääkin.

Tehtävä sijoittuu perheyhteisöömme, jossa työskentelee motivoitunut ja kehittämishenkinen moniammatillinen tiimi. Työtä tehdään työryhmissä hyödyntäen yhteisöhoidon menetelmiä. Työaika sijoittuu kahteen vuoroon maanantaista ja lauantaihin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitaja (mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyö) tai muu sosiaali- tai terveydenhuollon ammatillinen koulutus. Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/02 mukainen rikosrekisteriote. Toivomme, että hakijoilla on työkokemusta raskaana olevien, lapsiperheiden tai vanhemmuuden parissa työskentelystä.

Lisäksi arvostamme ymmärrystä riippuvuusongelmien luonteesta, oma-aloitteisuutta ja kykyä suhtautua arvostavasti ihmisten erilaisuuteen.

Olemme VAK ry:n ylläpitämä riippuvuussairauksiin erikoistunut kuntoutuslaitos. Tarjoamme laadukkaita kuntoutuspalveluja yksilöille, pareille ja perheille. Kankaanpään A-koti on työnantajana luotettava, kehittämis- ja koulutusmyönteinen organisaatio. Työnohjaus on järjestetty, käytössä on toimiva työterveyshuolto ja hyvinvointia tuetaan muun muassa liikunta- ja hyvinvointimahdollisuuksilla.

Hakuaika: 16.–28.11.2021

Lisätietoja antavat:

Tuula Sillanpää, perheyhteisön esihenkilö 044 730 8818
Marikki Forell, A-kodin johtaja 044 491 0095