”Iso kiitos kaikille ohjaajille ja työntekijöille, suosittelen paikkaa kyllä muillekin. Sain hyvän pohjan täältä jatkaa selvää elämää!”


”Kiitos teille tästä matkasta. Ilman teitä olisin vielä kärsivä addikti. Nyt valo on palanut sieluuni.”

”Kiitos henkilökohtaisista keskusteluista. Ne avarsivat minulle tärkeitä seikkoja.”


”Onneksi sain sovittua jo peruskuntoutukseni aikana itselleni kolme intervallia! Ne olivat toipumistani tukevia etappeja ja ryhmässä mentiin todella syvälle ja perinpohjaisesti jokaisen kipupisteisiin.”

Tutkittua tyytyväisyyttä

Yli 90 % asiakkaistamme suosittelisi Kankaanpään A-kodin palveluita päihdekuntoutuksen tarpeessa olevalle omaiselleen tai ystävälleen.

Asiakkaamme ovat kiitelleet hoidon olleen erityisesti hyödyllinen, toivoa antava, ilmapiiriltään avoin ja yksilölliset tavoitteet huomioiva.

Lähde: THL:n laitoshoitoa koskeva päihdepalvelujen asiakaspalautekysely.

”Yhteisötyylinen kuntoutus sopi minulle erinomaisesti. Henkilökunnan juttusille pääsi aina kun sitä tarvitsin.”


”Henkilökunta ja yhteisö tuki minua erityisen paljon, en ollut helppo asiakas, mutta uskon, että työ ei mennyt hukkaan ja näytän sen vielä. Olen todella kiitollinen teille ihan kaikesta, niin hyvistä kuin huonoistakin päivistä. On kiva nähdä, että on ihmisiä, jotka välittää. Sain täältä uuden elämän, te annoitte minulle mahdollisuuden. Kiitos.”

”Kiitos. Mikkeli-yhteisö herätti minussa uuden ihmisen. Suhtaudun nyt tulevaisuuteen positiivisesti ja jatkan elämääni ilman päihteitä.”


”Ihan paras yhteisö. Tuhannet kiitokset henkilökunnalle. Rankkaa oli, mutta niin kai sen kuuluukin olla. Onneksi hommaa helpotti sijainti luonnon helmassa. Olen saanut Mikkeli-yhteisöstä uuden mahdollisuuden. Siitä ikuisesti kiitollinen.”