Löytämisen arvoinen paikka

Kankaanpään A-koti Pohjois-Satakunnassa ja Mikkeli-yhteisö Etelä-Savossa tarjoavat riippuvuuskuntoutukseen ja elämänhallintataitojen opetteluun rauhallisen ympäristön sekä kannustavan ja lämminhenkisen ilmapiirin.

OTA YHTEYTTÄ.
Kerromme mielellämme lisää.

A-Koti

Mikkeli-yhteisö

Kankaanpään A-koti tarjoaa yhteisöllistä riippuvuuskuntoutusta yksilöille ja perheille. Karvianjoen rannalla, peltojen ja metsän keskellä sijaitseva A-koti tarjoaa lämminhenkisen, kodinomaisen ympäristön kaikille kuntoutujille.

Mikkeli-yhteisö on VAK ry:n ylläpitämä riippuvuuskuntoutusyksikkö. Kuntoutus perustuu yhteisökasvatukseen ja vertaistukeen. Asiakkaita kutsutaan oppilaiksi, sillä Mikkeli-yhteisöön tullaan opettelemaan uusi, päihteetön elämäntapa.

VAK ry:llä on liki 70 vuoden kokemus yhteisöllisestä riippuvuuskuntoutuksesta. Se tarjoaa laadukasta ja lääkkeetöntä kuntoutusta yksilöille, pariskunnille ja perheille kodinomaisessa miljöössä Kankaanpään A-kodissa ja Mikkeli-yhteisössä.

LASKUTUSTIEDOT
Laskutusasioissa lisätiedot sähköpostitse osoitteesta toimistopalvelut@vakry.fi.

Osaamisesi kiinnostaa meitä.

Kerro itsestäsi

Lopputyön aiheena
VAK ry:ssä olemme avoimia uusille näkökulmille ja yhteistyökuvioille. Riippuvuuskuntoutusta on tarkasteltu opinnäytetöissä ja tutkimuksissa monipuolisesti sosiaalityön ja terveydenhuollon näkökulmista. Työntekijöiden ja asiakkaiden ääntä ei ole unohdettu.

Työharjoittelupaikkana
Monet sosiaali- ja terveysalan opiskelijat ovat saaneet ensikosketuksen työelämään VAK ry:n riippuvuuskuntoutusyksiköissä. Tarjoamme monipuolisen katsauksen yhteisöllisen laitoskuntoutuksen hoitomuotoihin ja toimintatapoihin.