Ajankohtaista, Kankaanpään A-koti

A-kodilla rekry auki: palveluvastaava haussa

Haluatko sinä olla Kankaanpään A-kodin uusi, kehittämismyönteinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava palveluvastaava? Tervetuloa mukavaan joukkoomme merkityksellisen työn tekijäksi!

Kankaanpään A-koti on VAK ry:n ylläpitämä riippuvuussairauksiin erikoistunut kuntoutuslaitos. Tarjoamme laadukkaita kuntoutuspalveluja yksilö- ja perheasiakkaillemme. Työskentelemme moniammatillisissa työryhmissä, yhteisöhoidon menetelmiä hyödyntäen. A-kodilla on neljä kuntoutusyhteisöä sekä tukipalvelutiimi.

Palveluvastaavan paikka on auki

Haemme palveluvastaavaa vakituiseen toimeen 15.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palvelupäällikön työ on monipuolista, ihmisläheistä ja tulevaisuuteen suuntaavaa kehittämistyötä. Toimit tiiviissä yhteistyössä esihenkilökollegojen ja A-kodin johtajan kanssa sekä varmistat osaltasi koko talon palveluprosessien toimivuuden.

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa:
– tietosuojavastaavan tehtävät
– asiakkuuksien hallinta ja kehittäminen
– tietohallinnan, HR-järjestelmän ja tilastoinnin kehittäminen
– tukipalvelutiimin esihenkilön tehtävät

Tehtävä on uusi, joten pääset myös omalla osaamisellasi vaikuttamaan tehtävän sisältöön.

Kelpoisuutena toimeen on vähintään soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto sekä johtamiskoulutus, joko erikseen tai tutkintoon sisältyen. Lisäksi edellytämme aikaisempaa kokemusta esihenkilötehtävistä.

Toivomme, että sinulla on itseohjautuva ja aktiivinen työasenne, edistät hyvää työilmapiiriä sekä viihdyt muuttuvissa työtehtävissä paremmin kuin rutiinien äärellä. Eduksi luemme hyvät ICT-taidot, kokemus palveluiden kehittämisestä, ymmärrystä tilastoinnista sekä hyvät verkostotyöntaidot.

VAK ry on työnantajana työntekijälähtöinen sekä koulutus- ja kehittämismyönteinen organisaatio. Tuemme henkilöstömme hyvinvointia muun muassa E-passieduilla, tyhy-toiminnalla sekä kattavilla työterveyshuollon palveluilla.

Hakuaika päättyy 25.2. Haastattelut pidetään 2.3. Työ alkaa 15.3. tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen viimeistään 25.2.2022 sähköpostilla: marikki.forell@vakry.fi
Otsikkoon merkintä: Hakemus/palveluvastaava

Lisätietoja tehtävästä:
Marikki Forell, 044 491 0095.